Hotel Victoria Sunny Beach

Hotel Victoria Sunny Beach este unul dintre cele mai populare hoteluri de pe litoralul bulgăresc, situat în inima stațiunii Sunny Beach, la doar câțiva pași de plajă și de principalele atracții turistice. Cu servicii de calitate superioară și facilități de neegalat, acest hotel este alegerea perfectă pentru o vacanță de neuitat la malul mării.

Localizare și Accesibilitate

Hotel Victoria Sunny Beach se află într-o locație privilegiată, la doar 200 de metri de plajă și la scurtă distanță de numeroase restaurante, magazine și cluburi de noapte. Stațiunea Sunny Beach este ușor accesibilă din toate părțile, fiind bine conectată la rețeaua de transport public și la principalele drumuri din zonă.

Facilități și Servicii

Acest hotel de lux oferă o gamă variată de facilități și servicii pentru a satisface toate nevoile și dorințele oaspeților săi. Cu camere spațioase și elegant decorate, dotate cu aer condiționat, televizor cu ecran plat și minibar, Hotel Victoria Sunny Beach asigură confortul maxim al tuturor vizitatorilor săi.

Printre facilitățile oferite se numără:

  • Piscină în aer liber
  • Centru de fitness complet echipat
  • Restaurant cu specific local și internațional
  • Baruri la piscină și în holul hotelului
  • Internet Wi-Fi gratuit în întreaga proprietate

Activități și Atracții

Pe lângă relaxarea la piscină sau pe plajă, oaspeții Hotelului Victoria Sunny Beach au la dispoziție numeroase activități și atracții în zonă. Acestea includ sporturi nautice, excursii cu barca, parcuri de distracții și posibilitatea de a explora frumusețile naturale ale litoralului bulgăresc.

Rezervări și Informații de Contact

Pentru rezervări sau informații suplimentare despre Hotel Victoria Sunny Beach, puteți vizita site-ul oficial al hotelului sau puteți contacta direct recepția la numărul de telefon furnizat. Echipa de profesioniști va fi încântată să vă ajute să planificați cea mai bună vacanță la malul mării!

Întrebări frecvente

Dacă vă gândiți să vă petreceți vacanța la Hotel Victoria Sunny Beach, este posibil să aveți unele întrebări obișnuite. Iată câteva răspunsuri la întrebările frecvente ale oaspeților:

Care este programul de check-in și check-out al hotelului?

Check-in-ul la Hotel Victoria Sunny Beach începe la ora 14:00, iar check-out-ul trebuie efectuat până la ora 12:00.

Există parcare disponibilă la hotel?

Da, hotelul oferă parcare gratuită pentru oaspeții săi, în limita locurilor disponibile. Este recomandabil să faceți rezervare în avans pentru a vă asigura un loc de parcare.

Hotelul acceptă animale de companie?

Regretăm, dar Hotel Victoria Sunny Beach nu permite animalele de companie în incintă, în scopul menținerii confortului tuturor oaspeților.

Există servicii de transfer de la și către aeroport?

Da, hotelul oferă servicii de transfer de la și către aeroport, la cerere și contra cost. Pentru mai multe detalii și programare, vă rugăm să contactați recepția hotelului.

Servicii Adiționale Preț
Transfer de la/către aeroport 25 EUR/oră
Photo of author

Zeryn

Lasă un comentariu