Best Western Plus Larco Hotel

Descoperă confortul și eleganța la Best Western Plus Larco Hotel, unul dintre cele mai rafinate și ospitaliere hoteluri din București.

Un Hotel de Eleganță și Confort

Localizat în inima orașului, Best Western Plus Larco Hotel te întâmpină cu o atmosferă plină de rafinament și ospitalitate. Fie că ești în călătorie de afaceri sau în vacanță, acest hotel îți oferă tot ceea ce îți dorești pentru a te simți ca acasă. Cu camere spațioase și amenajate cu gust, vei găsi întotdeauna un refugiu relaxant după o zi plină.

Facilități de Top

Best Western Plus Larco Hotel se mândrește cu o gamă largă de facilități pentru a-ți asigura o ședere plăcută. De la un centru de fitness bine echipat, ideal pentru cei care doresc să își mențină rutina de exerciții, până la un centru de afaceri modern și spațios, perfect pentru întâlniri și evenimente corporative, hotelul este pregătit să satisfacă toate nevoile tale.

Bucătăria Refined

Restaurantul hotelului, Refined, te invită să experimentezi o aventură culinară de neuitat. Cu un meniu diversificat și preparate delicioase, vei fi răsfățat cu arome și gusturi unice. Indiferent dacă alegi să savurezi un prânz de afaceri sau o cină romantică, experiența la Refined va fi întotdeauna una memorabilă.

Evenimente de Neuitat

Cu săli de conferințe moderne și spațioase, Best Western Plus Larco Hotel este locul perfect pentru organizarea evenimentelor tale speciale. Fie că este vorba despre o nuntă elegantă, o conferință de afaceri sau o petrecere privată, echipa dedicată a hotelului va asigura că fiecare detaliu este perfect pus la punct.

Descoperă Bucureștiul

Poziționat strategic în centrul orașului, hotelul este punctul de plecare ideal pentru a explora frumusețile și atracțiile Bucureștiului. Cu numeroase obiective turistice în apropiere, precum Palatul Parlamentului, Muzeul Național de Artă al României și Parcul Herăstrău, vei avea mereu ceva interesant de făcut în timpul șederii tale.

Rezervă acum

Nu rata ocazia de a trăi o experiență de neuitat la Best Western Plus Larco Hotel. Rezervă acum și pregătește-te să te bucuri de confort, eleganță și ospitalitate desăvârșite în inima Bucureștiului.

Servicii de Relaxare

În plus față de facilitățile de top, Best Western Plus Larco Hotel îți oferă o gamă variată de servicii de relaxare pentru a-ți completa experiența. Poți opta pentru o sesiune revigorantă la spa-ul nostru premium, unde poți alege dintr-o varietate de tratamente și masaje menite să îți reîmprospăteze trupul și mintea. Pentru cei care preferă să se relaxeze în aer liber, hotelul pune la dispoziție o piscină încălzită și o terasă frumoasă, unde te poți destinde în timp ce te bucuri de razele soarelui și de o băutură răcoritoare.

Întrebări frecvente

Întrebare Răspuns
Care sunt orele de check-in și check-out? Check-in-ul este disponibil începând cu ora 14:00, iar check-out-ul este până la ora 12:00.
Este permisă accesarea centrului de fitness? Da, centrul de fitness este deschis non-stop pentru oaspeții hotelului.
Există opțiuni de parcare disponibile? Da, hotelul oferă servicii de parcare pentru oaspeții săi. Pentru mai multe informații și tarife, te rugăm să contactezi recepția.
Este permis accesul cu animale de companie? Regretăm, dar nu permitem accesul cu animale de companie în incinta hotelului.
Photo of author

Zeryn

Lasă un comentariu