Hotel Steigenberger Aqua Magic

Hotelul Steigenberger Aqua Magic este o destinație de lux situată într-o locație spectaculoasă, pe malul Mării Roșii, în orașul Hurghada, Egipt. Cu facilități de top și servicii impecabile, acesta promite o experiență memorabilă pentru turiștii care își doresc o vacanță de neuitat.

Facilități și Servicii

Hotelul Steigenberger Aqua Magic oferă o gamă largă de facilități și servicii pentru a satisface cele mai exigente cerințe ale oaspeților săi. Cu numeroase restaurante și baruri, piscine impresionante, plaje private, club pentru copii, spa-uri luxoase și terenuri de sport, acest hotel se asigură că fiecare oaspete se simte răsfățat și relaxat.

Camere și Suituri

Camerele și suiturile hotelului sunt decorate cu bun gust și oferă confortul necesar pentru o ședere plăcută. Fiecare unitate de cazare este echipată cu facilități moderne, iar unele oferă priveliști uimitoare către Marea Roșie sau către grădinile luxuriante ale hotelului.

Gastronomie

Restaurantele hotelului pun la dispoziția oaspeților o varietate de preparate culinare din bucătăria internațională și locală. De la bufete spectaculoase până la restaurante à la carte, fiecare restaurant promite o experiență gastronomică deosebită.

Activități și Divertisment

Hotelul Steigenberger Aqua Magic oferă o gamă largă de activități și programe de divertisment pentru toate vârstele. De la sporturi nautice și excursii de scufundări până la spectacole de seară și cluburi de noapte, există mereu ceva interesant de făcut în acest paradis al distracției.

Spa și Wellness

Centrul spa al hotelului oferă tratamente relaxante și terapii revigorante, într-un mediu luxuriant și liniștit. Oaspeții se pot bucura de masaje, băi de aburi, saune și tratamente corporale, pentru a-și reîncărca bateriile și a se simți revitalizați.

Hotelul Steigenberger Aqua Magic reprezintă alegerea perfectă pentru cei care doresc să experimenteze luxul și rafinamentul într-un cadru tropical de vis. Cu servicii de calitate superioară și facilități de top, acesta promite o vacanță de neuitat pentru toți oaspeții săi.

Întrebări frecvente

Check-in și Check-out

Hotelul Steigenberger Aqua Magic permite check-in-ul la ora 14:00 și check-out-ul la ora 12:00. În funcție de disponibilitate, este posibilă aranjarea check-in-ului devreme sau a check-out-ului târziu, cu taxe suplimentare aplicabile.

Politica privind animalele de companie

Hotelul nu permite animalele de companie în incintă, cu excepția animalelor ghid pentru persoanele cu dizabilități. Vă rugăm să contactați hotelul în avans pentru mai multe informații.

Servicii suplimentare Preț
Check-in devreme (înainte de ora 14:00) 50 USD
Check-out târziu (după ora 12:00) 50 USD
Photo of author

Zeryn

Lasă un comentariu