Hotel Splendid Eforie Sud

Descoperă luxul și confortul la Hotelul Splendid din Eforie Sud, unul dintre cele mai exclusiviste locuri de cazare de pe litoralul românesc.

Despre Hotel

Hotelul Splendid este o oază de rafinament și eleganță, amplasată în inima stațiunii Eforie Sud. Cu o arhitectură impresionantă și facilități de top, este destinat celor care doresc să se bucure de o vacanță de neuitat pe litoralul Mării Negre.

Confort și Eleganță

Camerele și apartamentele spațioase oferă o atmosferă intimă și relaxantă, fiind amenajate cu bun gust și atenție la detalii. Fiecare oaspete se va simți ca acasă, beneficiind de toate facilitățile necesare pentru a se bucura de o ședere plină de confort.

Facilități de Top

Hotelul dispune de piscină în aer liber, centru spa și wellness, terenuri de tenis și fotbal, sală de fitness și multe altele, asigurând astfel diversitatea activităților și relaxarea completă a oaspeților săi.

Experiențe Unice

În plus față de facilitățile de lux, Hotelul Splendid oferă o gamă variată de activități și excursii, de la plimbări cu bicicleta pe faleza mării până la excursii în natură sau degustări de vinuri în regiunea viticolă din apropiere.

Gastronomie Refined

Restaurantul hotelului surprinde cu o selecție variată de preparate culinare locale și internaționale, pregătite cu ingrediente proaspete și de cea mai înaltă calitate. O cină romantică la lumina lumânărilor sau o petrecere privată în grădina hotelului vor completa perfect experiența dumneavoastră culinară.

Servicii Impecabile

Echipa profesionistă și dedicată a hotelului este la dispoziția oaspeților pentru a le asigura o ședere perfectă în fiecare detaliu. De la serviciile de concierge la curățenia zilnică și room service-ul prompt, totul este pus la dispoziție pentru confortul și satisfacția dumneavoastră.

Rezervă Acum

Experimentați luxul și rafinamentul la Hotelul Splendid din Eforie Sud. Rezervați acum pentru a vă asigura locul în acest paradis al litoralului românesc și pregătiți-vă să vă bucurați de una dintre cele mai frumoase vacanțe de până acum.

Întrebări frecvente

Politica de anulare a rezervărilor

Pentru a afla mai multe despre politica de anulare a rezervărilor la Hotelul Splendid, vă rugăm să consultați secțiunea noastră de termeni și condiții sau să contactați direct recepția hotelului.

Facilități pentru copii

Hotelul Splendid oferă facilități speciale pentru copii, inclusiv programe de divertisment și zone de joacă dedicate. Pentru mai multe detalii și solicitări speciale, vă rugăm să contactați echipa noastră.

Accesibilitate pentru persoanele cu dizabilități

Ne străduim să asigurăm accesibilitatea pentru toți oaspeții noștri. Vă rugăm să ne contactați în avans pentru a discuta despre nevoile dvs. specifice și pentru a lua măsuri adecvate pentru a vă asigura o ședere confortabilă.

Tipul Camerei Prețul pe Noapte
Cameră Standard 300 RON
Suită Deluxe 600 RON
Apartament Familial 800 RON
Photo of author

Zeryn

Lasă un comentariu