Hotel Roxy și Mario Eforie Nord

Hotelul Roxy și Mario din Eforie Nord este o destinație de vacanță ideală pentru cei care doresc să se bucure de confort și relaxare pe litoralul românesc. Amplasat într-o zonă pitorească, acest hotel oferă o gamă variată de facilități și servicii pentru a satisface nevoile tuturor oaspeților.

Localizare și Accesibilitate

Hotelul Roxy și Mario se află în inima stațiunii Eforie Nord, la doar câțiva pași distanță de plajă. Accesul este ușor atât cu mașina personală, cât și cu transportul în comun, iar stația de autobuz este situată în apropiere.

Facilități și Servicii

Hotelul dispune de camere confortabile și spațioase, dotate cu aer condiționat, televizor, minibar și acces gratuit la internet wireless. Oaspeții se pot bucura și de facilități precum piscină în aer liber, teren de tenis, spa și centru de fitness.

Gastronomie

Restaurantul hotelului oferă preparate culinare delicioase, atât din bucătăria tradițională românească, cât și din bucătăria internațională. Barul de la piscină este locul perfect pentru a savura o băutură răcoritoare în timp ce vă relaxați la soare.

Activități de Recreere

Pentru cei care doresc să exploreze zona, hotelul organizează excursii și tururi în împrejurimi. De asemenea, există numeroase activități recreative disponibile, precum sporturi nautice, plimbări cu barca sau plimbări cu bicicleta pe faleza din apropiere.

Hotelul Roxy și Mario din Eforie Nord reprezintă alegerea perfectă pentru o vacanță relaxantă pe litoralul românesc. Cu servicii impecabile și facilități de top, acest hotel promite să ofere o experiență de neuitat tuturor oaspeților săi.

Recenzii și Opinii

Opiniile și recenziile oaspeților Hotelului Roxy și Mario din Eforie Nord reflectă în general experiențe pozitive. Mulți vizitatori apreciază confortul camerelor, diversitatea facilităților și calitatea serviciilor oferite de personalul hotelului. Cu toate acestea, există și câteva critici legate de aspecte precum timpul de așteptare la restaurant sau disponibilitatea anumitor activități recreative. În ansamblu, majoritatea oaspeților pleacă cu amintiri plăcute și intenții de a reveni în viitor.

Întrebări frecvente

Întrebare Răspuns
Care este programul de check-in/check-out? Check-in-ul este disponibil începând cu ora 14:00, iar check-out-ul trebuie efectuat până la ora 12:00.
Există facilități pentru persoanele cu dizabilități? Da, hotelul dispune de facilități pentru persoanele cu dizabilități, inclusiv rampe de acces și camere special amenajate.
Este permisă aducerea animalelor de companie? Din păcate, hotelul nu acceptă animale de companie.
Photo of author

Zeryn

Lasă un comentariu