Hotel Poiana Brașov 5 stele

Această oază de lux și rafinament, Hotelul Poiana Brașov 5 stele reprezintă alegerea perfectă pentru cei care doresc să experimenteze un sejur de neuitat în inima muntelui. Situat în una dintre cele mai pitorești destinații montane din România, acest hotel impresionant oferă o experiență de neegalat pentru cei care își doresc confortul și serviciile de cea mai înaltă calitate.

Servicii și facilități

Hotelul Poiana Brașov 5 stele se remarcă prin gama sa variată de facilități și servicii, menite să satisfacă cele mai exigente gusturi. Fie că sunteți în căutarea unei experiențe culinare rafinate în restaurantele de top ale hotelului, sau doriți să vă relaxați într-un spa de lux cu o gamă completă de tratamente și proceduri, acest hotel vă va întâmpina cu brațele deschise.

Camerele și suitele sunt amenajate cu gust și eleganță, oferind o combinație perfectă între confort și rafinament. Fiecare detaliu este atent pus la punct pentru a asigura o ședere plină de confort și relaxare pentru oaspeții hotelului.

Activități și divertisment

În plus față de facilitățile interioare, Hotelul Poiana Brașov 5 stele oferă și o varietate de activități și experiențe în aer liber. De la excursii montane ghidate și drumeții în natură, până la activități sportive și aventuri în aer liber, există ceva pentru fiecare gust și preferință.

Pe timpul iernii, oaspeții se pot bucura de acces direct la pârtiile de schi din apropiere, iar vara pot explora frumusețea munților înconjurători în cadrul unor excursii montane captivante.

Hotelul Poiana Brașov 5 stele reprezintă alegerea ideală pentru cei care caută un sejur de lux în inima munților. Cu servicii impecabile, facilități de top și o locație idilică, acest hotel promite să transforme fiecare moment într-o experiență memorabilă.

Prețuri și Oferte Speciale

Pentru a satisface diversele nevoi ale clienților, Hotelul Poiana Brașov 5 stele oferă o gamă variată de pachete și oferte speciale. Indiferent dacă călătoriți în interes de afaceri sau în căutare de relaxare, există întotdeauna o opțiune potrivită pentru fiecare. Iată câteva dintre ofertele noastre:

Pachet Beneficii Preț
Weekend de răsfăț • Cazare în cameră de lux
• Mic dejun inclus
• Acces gratuit la spa
450€/noapte
Escapadă romantică • Cină romantică la lumina lumânărilor
• Tratament spa pentru cuplu
• Mic dejun în pat
600€/noapte
Pachet de schi • Cazare la poalele pârtiei
• Abonament de schi inclus
• Ședință gratuită de încălzire înainte de schi
700€/noapte

Întrebări frecvente

  • Care este politica de anulare?
    Politica noastră de anulare variază în funcție de tipul de rezervare și perioada sejurului. Vă rugăm să consultați termenii și condițiile specifice atunci când efectuați rezervarea.
  • Există facilități pentru persoanele cu dizabilități?
    Da, hotelul nostru este echipat cu facilități adecvate pentru persoanele cu dizabilități, inclusiv accesibilizare la camere și facilități publice.
  • Este permisă cazarea animalelor de companie?
    Regretăm, dar nu acceptăm animale de companie în hotelul nostru, cu excepția cazurilor speciale pentru animalele de asistență.
Photo of author

Zeryn

Lasă un comentariu