Hotel Pasha Eforie Nord

Eforie Nord este una dintre cele mai renumite stațiuni de pe litoralul românesc, iar Hotelul Pasha este o alegere excelentă pentru cei care doresc să își petreacă vacanța într-un ambient rafinat și relaxant, cu servicii de calitate și facilități deosebite.

Localizare și facilități

Hotelul Pasha se află situat chiar în centrul stațiunii Eforie Nord, la doar câțiva pași distanță de plajă și de principalele atracții turistice. Acesta dispune de camere confortabile și spațioase, dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat, minibar și balcon privat, de unde se poate admira frumusețea mării și a stațiunii.

Pe lângă cazare, hotelul oferă o gamă variată de facilități, precum piscină în aer liber, terasă, restaurant cu specific internațional și local, centru de fitness, saună și masaj, pentru a asigura o experiență de neuitat pentru toți oaspeții săi.

Gastronomie și divertisment

Restaurantul hotelului Pasha impresionează prin diversitatea meniului și prin preparatele delicioase, atât din bucătăria tradițională românească, cât și din bucătăria internațională, pregătite cu ingrediente proaspete și de cea mai bună calitate. Oaspeții se pot bucura de mâncăruri rafinate într-o atmosferă plăcută și relaxantă, cu vedere la mare.

Pentru cei care doresc să se distreze și să se relaxeze, hotelul organizează diverse activități de divertisment și recreere, precum seri de karaoke, concerte live, spectacole de dans și excursii în împrejurimi, pentru a explora frumusețea zonei și a cunoaște tradițiile locale.

Hotelul Pasha din Eforie Nord este alegerea perfectă pentru cei care doresc să petreacă o vacanță de neuitat pe litoralul românesc. Cu facilități moderne, servicii de calitate și o atmosferă relaxantă, acesta promite să ofere o experiență memorabilă tuturor oaspeților săi. Indiferent dacă călătorești în scop de relaxare sau pentru a te distra, Hotelul Pasha îți va întâmpina fiecare dorință și îți va oferi o vacanță de vis pe malul Mării Negre.

Prețuri și rezervări

Hotelul Pasha oferă o varietate de pachete de cazare, adaptate nevoilor și preferințelor fiecărui oaspete. De la camere standard la apartamente de lux, există opțiuni pentru toate bugetele și gusturile. Pentru a face o rezervare, oaspeții pot accesa site-ul web al hotelului sau pot contacta direct recepția pentru asistență suplimentară.

Tip cameră Preț pe noapte
Cameră standard 250 lei
Suită cu vedere la mare 450 lei
Apartament de lux 700 lei

Întrebări frecvente despre Hotelul Pasha

  • Care sunt facilitățile oferite de hotel?
  • Cât costă o noapte de cazare?
  • Cum pot face o rezervare?
  • Există opțiuni de parcare la hotel?
  • Se acceptă animale de companie?
Photo of author

Zeryn

Lasă un comentariu