Hotel Miruna Sâmbăta de Sus

Hotelul Miruna din Sâmbăta de Sus este o destinație de neuitat pentru cei care doresc să se relaxeze în mijlocul naturii și să se bucure de confortul și ospitalitatea autentică românească.

Așezat în inima Munților Făgăraș, acest hotel oferă o panoramă impresionantă asupra peisajului montan și este o oază de liniște și frumusețe pentru cei care îl vizitează.

Atmosferă și facilități

Hotelul Miruna impresionează prin atmosfera sa primitoare și serviciile de înaltă calitate. Camerele sunt confortabile și decorate cu gust, oferind o ambianță relaxantă și plăcută. Fiecare detaliu este gândit pentru a satisface nevoile și preferințele oaspeților.

Facilitățile hotelului includ un restaurant care servește preparate tradiționale românești și internaționale, o piscină în aer liber cu priveliști spectaculoase, terenuri de sport și spații de relaxare, precum și diverse activități de agrement pentru toate vârstele.

Activități și atracții în apropiere

Hotelul Miruna este locul perfect pentru a explora frumusețea naturală a Munților Făgăraș și a zonei înconjurătoare. Oaspeții pot porni în excursii de drumeție sau călătorii cu bicicleta pentru a descoperi peisaje pitorești, cascade și păduri înverzite.

De asemenea, în apropierea hotelului se află numeroase obiective turistice, precum Mănăstirea Brâncoveanu din Sâmbăta de Sus, Cheile Râșnoavei și alte atracții naturale și culturale care merită vizitate.

Servicii și ospitalitate

Personalul hotelului Miruna este dedicat să ofere oaspeților o experiență de neuitat și să se asigure că fiecare aspect al șederii lor este perfect. Ospitalitatea autentică românească se regăsește în fiecare interacțiune, iar oaspeții sunt tratați cu respect și căldură.

Indiferent dacă călătoresc în interes de afaceri sau pentru agrement, oaspeții se vor simți ca acasă la Hotelul Miruna din Sâmbăta de Sus și vor pleca cu amintiri frumoase și dorința de a reveni.

Oferte speciale și pachete

Hotelul Miruna Sâmbăta de Sus își surprinde oaspeții cu oferte speciale și pachete personalizate, adaptate nevoilor și preferințelor fiecărui vizitator. Indiferent că este vorba despre o escapadă romantică, o vacanță în familie sau un concediu activ, hotelul oferă opțiuni variate pentru a face șederea dumneavoastră cât mai plăcută și memorabilă.

Pachet Detalii Preț
Pachet romantic Include cină la lumina lumânărilor, șampanie și flori în cameră 200 lei/noapte
Pachet familie Include activități pentru copii, acces gratuit la piscină și reduceri la mesele copiilor 250 lei/noapte
Pachet aventură Include excursii ghidate și echipament pentru drumeții și sporturi montane 300 lei/noapte

Întrebări frecvente

 • Care sunt orele de check-in și check-out?
  Check-in-ul este disponibil începând cu ora 14:00, iar check-out-ul este până la ora 12:00.
 • Este permis accesul cu animale de companie?
  Da, hotelul acceptă animale de companie, dar este necesară notificarea prealabilă.
 • Există facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă?
  Da, hotelul dispune de facilități adecvate pentru persoanele cu mobilitate redusă.
 • Este necesară rezervarea în avans pentru activități și masă la restaurant?
  Recomandăm rezervarea în avans pentru a vă asigura disponibilitatea.
Photo of author

Zeryn

Lasă un comentariu