Hotel Lotus Baile Felix

Căutați o oază de relaxare și confort în inima stațiunii Baile Felix? Hotelul Lotus este alegerea perfectă pentru a vă bucura de o vacanță de neuitat într-un cadru idilic, înconjurați de natură și liniște. Cu servicii de calitate superioară și facilități moderne, vă promitem o experiență memorabilă și reconfortantă.

Localizare și accesibilitate

Amplasat într-o zonă pitorească, la doar câțiva pași de celebrele băi termale ale stațiunii Baile Felix, Hotelul Lotus vă oferă acces rapid și facil la toate atracțiile din zonă. Fiind situat la doar 10 minute de centrul orașului Oradea, hotelul este ușor accesibil atât cu mașina personală, cât și cu transportul public.

Camere și facilități

Camerele noastre sunt amenajate cu gust și atenție la detalii, oferindu-vă un confort de neegalat pentru a vă simți ca acasă. Fiecare cameră este dotată cu facilități moderne precum aer condiționat, televizor LCD, minibar, acces gratuit la internet Wi-Fi și baie privată complet utilată.

În plus, hotelul nostru vă pune la dispoziție o gamă variată de facilități pentru a vă asigura că șederea dumneavoastră este cât mai plăcută și relaxantă. Astfel, puteți savura preparate delicioase în restaurantul nostru de lux, vă puteți relaxa la piscina interioară sau puteți opta pentru diverse tratamente și proceduri la centrul spa.

Activități și divertisment

Pentru cei dornici de activități în aer liber, Hotelul Lotus pune la dispoziție terenuri de tenis și fotbal, precum și posibilitatea de a închiria biciclete pentru a explora frumusețea peisajului din împrejurimi. De asemenea, organizăm excursii și drumeții în zona montană din apropiere, pentru a vă oferi ocazia să descoperiți frumusețile naturii înconjurătoare.

În concluzie, Hotelul Lotus Baile Felix este alegerea perfectă pentru o vacanță de relaxare și refacere într-un cadru idilic și reconfortant. Cu servicii de calitate superioară și facilități moderne, vă garantăm că veți pleca cu amintiri frumoase și încântate. Rezervați-vă acum șederea și bucurați-vă de toate beneficiile pe care le oferă acest hotel de excepție!

Întrebări frecvente

Pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru o ședere perfectă la Hotelul Lotus Baile Felix, am pregătit mai jos câteva întrebări frecvente:

Întrebare Răspuns
Care sunt orele de check-in și check-out? Check-inul este disponibil începând cu ora 14:00, iar check-outul trebuie efectuat până la ora 12:00.
Este permisă cazarea cu animale de companie? Da, acceptăm cazarea cu animale de companie, cu condiția respectării regulilor și taxelor suplimentare.
Există facilități pentru persoanele cu dizabilități? Da, avem facilități speciale pentru persoanele cu dizabilități, inclusiv camere accesibile cu ușurință și lifturi.
Este disponibilă parcare la hotel? Da, avem parcare privată disponibilă gratuit pentru oaspeții noștri.
Există opțiuni de luat masa în afara hotelului? Da, în apropierea hotelului există diverse restaurante și cafenele unde puteți savura preparate delicioase.
Photo of author

Zeryn

Lasă un comentariu