Hotel Long Beach Hurghada

Descoperiți o oază de lux și relaxare la Hotelul Long Beach Hurghada, situat pe malul mării Marea Roșie în stațiunea Hurghada, Egipt. Acest complex turistic de top oferă o gamă variată de facilități și servicii pentru a satisface nevoile tuturor oaspeților, de la cupluri în căutare de romantism la familii în căutare de aventură și relaxare.

Localizare și Accesibilitate

Hotelul Long Beach Hurghada se bucură de o poziționare excelentă, la doar câțiva pași de plaja privată cu nisip fin. Aeroportul Internațional Hurghada se află la aproximativ 15 minute de mers cu mașina, iar centrul orașului Hurghada este la o distanță convenabilă pentru cei care doresc să exploreze zona.

Camere și Suite-uri

Camerele și suite-urile de la Hotelul Long Beach Hurghada sunt amenajate elegant și oferă priveliști uimitoare către Marea Roșie sau către grădinile tropicale. Fiecare cameră este dotată cu facilități moderne, inclusiv aer condiționat, televizor cu ecran plat, minibar și baie privată complet utilată.

Facilități și Servicii

Acest complex hotelier oferă o varietate de opțiuni pentru divertisment și relaxare, inclusiv mai multe piscine exterioare, terenuri de tenis, terenuri de volei pe plajă și un centru de fitness bine echipat. Pentru cei mici, există cluburi pentru copii și zone de joacă. Oaspeții se pot bucura și de diverse activități acvatice, precum snorkeling sau scufundări.

Hotelul dispune de mai multe restaurante și baruri care servesc o varietate de specialități culinare, de la bucătăria internațională la mâncăruri tradiționale egiptene. De asemenea, există o varietate de baruri și cafenele unde oaspeții se pot relaxa și savura băuturi răcoritoare sau cocktailuri exotice.

Activități și Excursii

Pentru cei care doresc să exploreze mai mult din Egipt, Hotelul Long Beach Hurghada oferă excursii organizate către atracțiile locale, cum ar fi vechile temple și mormintele din Luxor, călătorii cu camile în deșertul Sinai sau croaziere pe Marea Roșie pentru a admira recifele de corali și viața marină diversificată.

Rezumat

Hotelul Long Beach Hurghada este alegerea perfectă pentru o vacanță de neuitat în Egipt. Cu facilități de top, servicii impecabile și o locație ideală, acest complex turistic oferă tot ce aveți nevoie pentru a vă bucura de o escapadă relaxantă și plină de aventură pe malul Mării Roșii.

Întrebări frecvente

Care este localizarea exactă a hotelului?

Hotelul Long Beach Hurghada este situat pe malul mării Marea Roșie, în stațiunea Hurghada, Egipt. Plaja privată cu nisip fin este la doar câțiva pași distanță.

Ce facilități sunt disponibile în camerele și suite-urile hotelului?

Camerele și suite-urile sunt amenajate elegant și oferă priveliști uimitoare către Marea Roșie sau către grădinile tropicale. Acestea sunt dotate cu aer condiționat, televizor cu ecran plat, minibar și baie privată complet utilată pentru confortul oaspeților.

Ce activități de agrement sunt disponibile în cadrul complexului?

Hotelul Long Beach Hurghada oferă o varietate de opțiuni pentru divertisment și relaxare, inclusiv mai multe piscine exterioare, terenuri de tenis, terenuri de volei pe plajă și un centru de fitness bine echipat. Există, de asemenea, cluburi pentru copii și zone de joacă, precum și diverse activități acvatice, cum ar fi snorkeling-ul și scufundările.

Activități de agrement Ore de deschidere
Piscine exterioare 09:00 – 18:00
Terenuri de tenis 08:00 – 22:00
Terenuri de volei pe plajă 09:00 – 19:00
Centru de fitness 07:00 – 21:00
Photo of author

Zeryn

Lasă un comentariu