Hotel Intus Vatra Dornei

Hotel Intus este o destinație de lux situată în inima Văii Dornelor, oferind o experiență de neuitat pentru turiștii care doresc să se relaxeze și să se bucure de frumusețea și liniștea naturii.

Localizare și Accesibilitate

Hotelul este amplasat strategic în centrul orașului Vatra Dornei, la doar câțiva pași distanță de cele mai importante atracții turistice, precum Parcul Național Vatra Dornei și pârtiile de schi. Accesul către hotel este ușor și convenabil, fie că alegeți să veniți cu mașina personală sau cu transportul public.

Facilități și Servicii

Hotelul Intus oferă o gamă largă de facilități și servicii pentru a asigura confortul și satisfacția oaspeților săi. De la camere spațioase și elegant decorate, până la restaurante rafinate ce servesc preparate culinare deosebite, fiecare aspect al sejurului dumneavoastră este gândit în detaliu.

De asemenea, hotelul dispune de o zonă de relaxare cu saună și piscină interioară, perfectă pentru momentele de refacere și revitalizare. Pentru cei pasionați de activități în aer liber, există posibilitatea organizării de excursii ghidate în împrejurimi sau de practicare a sporturilor de iarnă pe pârtiile din apropiere.

Gastronomie

Restaurantul hotelului Intus este renumit pentru bucătăria sa rafinată, ce combină influențe tradiționale locale cu elemente culinare internaționale. Fie că optați pentru un mic dejun bogat, un prânz rapid sau o cină romantică la lumina lumânărilor, veți fi răsfățați cu preparate delicioase și servicii impecabile.

Evenimente și Conferințe

Cu săli de conferințe moderne și echipamente audio-video de ultimă generație, hotelul Intus este locația perfectă pentru organizarea evenimentelor de afaceri sau a conferințelor. Echipa noastră profesionistă este mereu pregătită să vă asiste în planificarea și desfășurarea evenimentului dumneavoastră, astfel încât totul să decurgă fără probleme.

Rezervări și Informații Suplimentare

Pentru rezervări sau informații suplimentare despre facilitățile și serviciile oferite de hotelul Intus, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon sau adresa de e-mail indicate pe site-ul nostru oficial. Suntem aici pentru a vă oferi o experiență de neuitat în inima frumuseții naturale a Văii Dornelor.

Întrebări frecvente

Această secțiune oferă răspunsuri la unele dintre cele mai frecvente întrebări pe care le pot avea oaspeții:

Întrebare Răspuns
Care sunt orele de check-in și check-out? Check-in-ul este disponibil începând cu ora 14:00, iar check-out-ul trebuie efectuat până la ora 12:00.
Hotelul acceptă animale de companie? Regretăm, dar în prezent nu acceptăm animale de companie în incinta hotelului.
Există facilități pentru persoanele cu dizabilități? Da, hotelul nostru este echipat cu facilități pentru persoanele cu dizabilități, inclusiv rampe de acces și camere special amenajate.
Este posibilă organizarea de evenimente private? Absolut, avem spații adecvate pentru organizarea de evenimente private, cum ar fi nunți sau aniversări.
Există locuri de parcare disponibile? Da, hotelul nostru oferă locuri de parcare gratuite pentru oaspeții săi.

Alte întrebări?

Dacă aveți alte întrebări sau nelămuriri, nu ezitați să ne contactați direct și vom fi bucuroși să vă ajutăm cu orice aveți nevoie.

Photo of author

Zeryn

Lasă un comentariu