Hotel Escalade Poiana Brașov

În inima pitorească a stațiunii montane Poiana Brașov se află Hotelul Escalade, o destinație de lux pentru cei care doresc să se bucure de frumusețea naturii și de confortul modern în același timp.

Confort și Eleganță

Hotelul Escalade impresionează prin designul său rafinat și atenția la detalii. Fiecare cameră este amenajată cu gust și oferă un ambient cald și primitor. Mobilierul de înaltă calitate și dotările moderne garantează o ședere confortabilă pentru fiecare oaspete.

Facilități de Top

Hotelul dispune de o gamă variată de facilități pentru a satisface chiar și cele mai exigente gusturi. De la piscină interioară și saună, până la terenuri de tenis și spații de joacă pentru copii, Hotelul Escalade se asigură că fiecare oaspete găsește ceva pe placul său.

Gastronomie Refined

Restaurantul hotelului servește preparate delicioase din bucătăria internațională și locală, pregătite cu ingrediente proaspete și de cea mai înaltă calitate. O selecție generoasă de vinuri completează experiența culinară, iar personalul profesionist și atent este întotdeauna la dispoziția oaspeților pentru a le oferi o experiență gastronomică de neuitat.

Activități și Excursii

Hotelul Escalade oferă, de asemenea, o gamă largă de activități și excursii pentru cei care doresc să exploreze frumusețile naturale din împrejurimi. De la drumeții în munți și plimbări cu bicicleta până la excursii la obiective turistice locale, există întotdeauna ceva interesant de făcut în zonă.

Locație Ideală

Cu o amplasare privilegiată în inima Poianei Brașov, Hotelul Escalade este punctul de plecare perfect pentru a descoperi frumusețea Munților Carpați și a împrejurimilor. De asemenea, hotelul se află la scurtă distanță de centrul orașului Brașov, oferind oportunități nelimitate pentru distracție și explorare.

Rezervă Acum!

Dacă sunteți în căutarea unei experiențe de neuitat într-un mediu elegant și confortabil, Hotelul Escalade este alegerea perfectă pentru dumneavoastră. Rezervați acum și pregătiți-vă să vă bucurați de o ședere de lux în inima naturii!

Spații de Conferință și Evenimente

Hotelul Escalade oferă spații de conferință și evenimente pentru a satisface nevoile oaspeților săi corporativi sau pentru organizarea de evenimente speciale. Cu săli de diverse dimensiuni și facilități tehnologice de vârf, acesta este locul ideal pentru întâlniri de afaceri, conferințe sau evenimente private.

Întrebări frecvente

Întrebare Răspuns
Care sunt facilitățile disponibile la Hotelul Escalade? Hotelul dispune de o varietate de facilități, inclusiv piscină interioară, saună, terenuri de tenis, spații de joacă pentru copii, restaurant și spa.
Există activități în aer liber disponibile pentru oaspeți? Da, Hotelul Escalade oferă diverse activități în aer liber, cum ar fi drumeții în munți, plimbări cu bicicleta și excursii la obiective turistice locale.
Cum pot rezerva spații de conferință sau evenimente? Pentru rezervări sau informații suplimentare despre spațiile de conferință și evenimente, vă rugăm să contactați departamentul de rezervări al hotelului.
Photo of author

Zeryn

Lasă un comentariu