Hotel Comandor Mamaia Contact

Situat pe plaja din Mamaia, Hotelul Comandor este o destinație ideală pentru cei care doresc să se bucure de o vacanță relaxantă și confortabilă pe litoralul Mării Negre.

Informații de Contact

Pentru rezervări sau alte informații, vă rugăm să luați legătura cu echipa noastră:

Telefon: 0241 831 873
Email: [email protected]
Adresă: Bulevardul Mamaia, nr. 472, Mamaia, Constanța

Despre Hotelul Comandor

Hotelul Comandor oferă o gamă variată de facilități pentru a satisface nevoile și dorințele oaspeților săi. Cu camere confortabile și elegante, dotate cu aer condiționat și balcon privat, oaspeții se pot relaxa și bucura de vedere panoramică asupra mării.

Restaurantul nostru servește preparate delicioase din bucătăria tradițională și internațională, iar barul de la piscină este locul ideal pentru a savura cocktailuri răcoritoare în timp ce vă bucurați de soarele strălucitor.

Hotelul Comandor dispune și de o piscină în aer liber, terenuri de tenis și servicii de închiriere biciclete pentru cei care doresc să exploreze zona în jurul hotelului.

Hotelul Comandor din Mamaia este o alegere excelentă pentru cei care caută o experiență de vacanță de neuitat pe malul mării. Cu facilități de top, servicii impecabile și o locație ideală, vă garantăm că veți avea parte de momente memorabile în timpul șederii dumneavoastră.

Facilități și Servicii

În plus față de facilitățile deja menționate, Hotelul Comandor oferă și următoarele servicii și facilități:

  • Acces gratuit la internet Wi-Fi în întreaga proprietate
  • Parcare privată gratuită pentru oaspeți
  • Serviciu de recepție disponibil 24 de ore
  • Săli de conferințe și evenimente pentru întâlniri de afaceri sau petreceri private
  • Spa și centru de wellness pentru relaxare și îngrijire personală

Întrebări frecvente

Pentru a vă oferi mai multe informații despre sejurul dvs. la Hotelul Comandor, vă rugăm să consultați lista noastră de întrebări frecvente:

Întrebare Răspuns
Care sunt orele de check-in și check-out? Check-in-ul este disponibil începând cu ora 14:00, iar check-out-ul este până la ora 12:00.
Este permisă aducerea animalelor de companie? Regretăm, dar nu acceptăm animale de companie în hotel.
Există facilități pentru persoanele cu dizabilități? Da, hotelul nostru este accesibil persoanelor cu dizabilități și avem camere special amenajate pentru acestea.
Este disponibil serviciul de transfer de la și către aeroport? Da, putem organiza servicii de transfer la cerere. Vă rugăm să ne contactați în avans pentru a face rezervarea.
Photo of author

Zeryn

Lasă un comentariu