Hotel Blue Pearl Sunny Beach

Hotelul Blue Pearl Sunny Beach este unul dintre cele mai populare și luxoase hoteluri de pe litoralul bulgăresc. Situat în inima stațiunii Sunny Beach, acest complex hotelier oferă o experiență de neuitat pentru turiștii care doresc să se relaxeze și să se distreze într-un cadru elegant și confortabil.

Privire de ansamblu

Hotelul Blue Pearl Sunny Beach se remarcă prin arhitectura sa modernă și elegantă, amplasată chiar pe malul mării Negre. Cu numeroase facilități de top și servicii de cea mai înaltă calitate, acesta atrage turiști din întreaga lume în căutarea unei vacanțe de lux și relaxare.

Facilități și servicii

Complexul hotelier oferă o gamă variată de facilități pentru a satisface orice nevoie și dorință a oaspeților săi. Printre acestea se numără:

  • Camere spațioase și elegant decorate, echipate cu facilități moderne;
  • Restaurante fine care servesc delicii culinare din bucătăria internațională și tradițională bulgară;
  • Baruri și lounge-uri elegante unde oaspeții se pot relaxa și savura băuturi răcoritoare sau cocktail-uri exotice;
  • Centru de wellness și spa, unde oaspeții se pot răsfăța cu diverse tratamente și masaje relaxante;
  • Piscine exterioare și interioare, inclusiv piscine pentru copii, unde oaspeții se pot bucura de soare și de apa cristalină;
  • Activități de divertisment și recreere, precum sporturi nautice, excursii în zonă și spectacole live în fiecare seară.

Hotelul Blue Pearl Sunny Beach este alegerea perfectă pentru cei care caută o vacanță de lux și relaxare pe litoralul bulgăresc. Cu facilități de top, servicii impecabile și o locație de vis, acest complex hotelier promite să ofere o experiență memorabilă pentru toți oaspeții săi.

Prețuri și rezervări

Pentru a face o rezervare la Hotelul Blue Pearl Sunny Beach, puteți accesa site-ul nostru oficial sau puteți contacta direct recepția hotelului. Pentru detalii despre tarifele și pachetele disponibile, vă rugăm să consultați tabelul de mai jos:

Tip cameră Preț pe noapte (EUR)
Cameră standard 150
Suită de lux 300
Vilă privată 500

Prețurile pot varia în funcție de perioada sejurului și de disponibilitatea camerelor. Pentru informații suplimentare sau oferte speciale, vă rugăm să contactați echipa noastră de rezervări.

Întrebări frecvente

  • Care sunt orele de check-in și check-out?
  • Există posibilitatea de a face rezervări pentru restaurantele din cadrul hotelului?
  • Hotelul acceptă animale de companie?
  • Există facilități pentru persoanele cu dizabilități?
Photo of author

Zeryn

Lasă un comentariu