Hotel Azurro Sunny Beach

Situat în inima celei mai renumite stațiuni de pe litoralul bulgăresc, Hotelul Azurro Sunny Beach reprezintă o destinație perfectă pentru cei care caută o vacanță memorabilă la malul mării.

Localizare și Facilități

Hotelul Azurro Sunny Beach se află într-o locație privilegiată, la doar câțiva pași de plaja nisipoasă și de promenada vibrantă. Cu o arhitectură modernă și facilități de top, acest hotel oferă o gamă largă de opțiuni pentru a satisface toate gusturile și preferințele.

Camere și Suite-uri

Camerele și suite-urile hotelului sunt amenajate elegant și oferă confortul necesar unei vacanțe relaxante. Fiecare cameră este dotată cu aer condiționat, televizor cu ecran plat, minibar și balcon privat, de unde oaspeții pot admira priveliștea magnifică a Mării Negre.

Restaurante și Baruri

Hotelul Azurro Sunny Beach dispune de mai multe restaurante și baruri care servesc o varietate de preparate culinare delicioase și băuturi răcoritoare. Oaspeții pot savura mâncăruri tradiționale bulgărești, specialități internaționale și cocktailuri exotice, într-o atmosferă relaxantă și primitoare.

Activități și Divertisment

Pentru cei care doresc să se bucure de activități recreative și de divertisment, Hotelul Azurro Sunny Beach oferă o gamă variată de opțiuni. De la piscine în aer liber și terenuri de tenis, până la programe de animație și spectacole live, aici veți găsi mereu ceva interesant de făcut.

Spa și Wellness

Pentru relaxare și refacere, oaspeții pot vizita centrul de spa și wellness al hotelului, unde se pot bucura de diverse tratamente și masaje revitalizante. Sauna, baia turcească și jacuzzi-ul sunt doar câteva dintre facilitățile disponibile pentru a vă răsfăța și revitaliza.

Activități în Aer Liber

În apropierea hotelului se află numeroase posibilități de practicare a sporturilor nautice, precum jet-ski, scufundări și plimbări cu barca. De asemenea, cei pasionați de natură pot explora împrejurimile într-o excursie cu bicicleta sau pot face o plimbare romantică pe faleza în timpul apusului de soare.

Rezervări și Contact

Pentru informații suplimentare și rezervări, vă rugăm să contactați echipa noastră de recepție, care vă va oferi toate detaliile necesare pentru a vă asigura o ședere perfectă la Hotelul Azurro Sunny Beach.

Galerie Foto

Pentru a vă face o idee mai clară despre frumusețea și confortul oferite de Hotelul Azurro Sunny Beach, vă invităm să explorați galeria noastră foto. Aici veți găsi imagini cu camerele și suite-urile noastre, facilitățile hotelului, restaurantele noastre cu preparate delicioase și multe altele.

Întrebări frecvente

Întrebare Răspuns
Care sunt orele de check-in și check-out? Check-in-ul este disponibil începând cu ora 14:00, iar check-out-ul trebuie efectuat până la ora 12:00.
Este permisă fumatul în interiorul hotelului? În conformitate cu politica noastră, este interzis fumatul în interiorul tuturor spațiilor publice și al camerelor de hotel. Oaspeții pot fuma doar în zonele desemnate.
Hotelul oferă servicii de transfer de la/la aeroport? Da, putem organiza transferuri de la și către aeroport la cerere. Vă rugăm să ne contactați în avans pentru a face aranjamentele necesare.
Există facilități pentru persoanele cu dizabilități? Da, hotelul nostru dispune de facilități pentru persoanele cu dizabilități, inclusiv accesibilitate la lifturi și camere special amenajate. Vă rugăm să ne informați în momentul efectuării rezervării pentru a ne asigura că vă oferim cazare corespunzătoare.
Photo of author

Zeryn

Lasă un comentariu