Hotel Asteria Family Sunny Beach

Situat pe malul Mării Negre, într-o oază de relaxare și distracție, Hotel Asteria Family Sunny Beach este alegerea perfectă pentru vacanța ta de vis în Bulgaria.

Confort și Eleganță

Hotelul impresionează prin designul său elegant și confortul oferit oaspeților. Camerele spațioase și luminoase sunt amenajate cu gust, oferind o atmosferă relaxantă și reconfortantă după o zi plină de aventuri.

Facilități de Top

Hotel Asteria Family Sunny Beach dispune de o gamă largă de facilități pentru toate vârstele și preferințele. Piscinele exterioare și interioare îți vor oferi răcorire în zilele călduroase de vară, în timp ce terenurile de sport te vor încânta cu activități variate.

De asemenea, hotelul pune la dispoziție un centru spa de lux, unde te poți relaxa complet și te poți răsfăța cu diverse tratamente și masaje.

Gastronomie Refined

Cu o varietate de restaurante și baruri, Hotel Asteria Family Sunny Beach îți va satisface cele mai pretențioase gusturi culinare. Bucătăria internațională și locală este preparată cu ingrediente proaspete și de cea mai bună calitate.

De la micul dejun bogat, la prânzul și cina gourmet, fiecare masă este o experiență culinară memorabilă.

Activități și Distracție

Pentru cei mici, hotelul oferă programe de animație și cluburi pentru copii, unde aceștia se pot distra în siguranță alături de alți mici exploratori.

Pentru adulți, există o varietate de activități de divertisment, de la spectacole live și seri tematice, la excursii organizate în împrejurimile pitorești.

Explorarea Zonei

Poziționat în apropiere de plajă, Hotel Asteria Family Sunny Beach este punctul de plecare perfect pentru a descoperi frumusețea litoralului bulgăresc. Plimbările romantice pe faleză sau excursiile în împrejurimi vor completa perfect vacanța ta.

Hotel Asteria Family Sunny Beach reprezintă alegerea ideală pentru cei care caută o vacanță relaxantă, plină de distracție și aventură. Cu facilități de top, servicii impecabile și o locație privilegiată, acest hotel va transforma fiecare moment petrecut într-o amintire de neuitat.

Întrebări frecvente

Politica de rezervare

Pentru a face o rezervare la Hotel Asteria Family Sunny Beach, poți folosi platformele online sau poți contacta direct hotelul. Este recomandat să faci rezervarea în avans pentru a te asigura că ai locurile dorite în perioada aleasă.

Facilitățile pentru copii

Hotelul oferă programe de animație și cluburi pentru copii, asigurând distracție și siguranță pentru cei mici. Există și facilități speciale pentru copii în ceea ce privește mesele și activitățile.

Opțiuni de masă

Hotelul dispune de o varietate de restaurante și baruri, oferind opțiuni pentru toate preferințele gastronomice. De la mâncăruri internaționale la preparate locale, fiecare gust este satisfăcut.

Activități în aer liber

Pentru oaspeții care doresc să se bucure de natură și activități în aer liber, hotelul organizează excursii în împrejurimi și oferă posibilități de practicare a diferitelor sporturi.

Politica de anulare

Politica de anulare poate varia în funcție de tipul de rezervare și perioada aleasă. Este recomandat să verifici politica specifică de anulare în momentul efectuării rezervării pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare.

Tipul camerei Prețul pe noapte
Cameră standard 100 EUR
Camere cu vedere la mare 150 EUR
Suite 250 EUR

Accesibilitate pentru persoanele cu dizabilități

Hotelul Asteria Family Sunny Beach se străduiește să ofere accesibilitate maximă pentru toți oaspeții săi. Există facilități speciale pentru persoanele cu dizabilități, inclusiv camere adaptate și acces ușor la toate facilitățile.

Photo of author

Zeryn

Lasă un comentariu