Hotel Apollo Eforie Nord

Descoperă raiul liniștit și elegant al Hotelului Apollo din Eforie Nord, un loc de refugiu în care luxul se întâlnește cu ospitalitatea autentică pentru a-ți oferi o experiență de neuitat pe litoralul Mării Negre.

Locație și Accesibilitate

Situat strategic pe malul mării, Hotelul Apollo te întâmpină cu brațele deschise în inima stațiunii Eforie Nord. Cu o poziție privilegiată, accesul la plajă este la doar câțiva pași distanță, oferindu-ți oportunitatea de a te bucura de nisipul fin și de valurile mării în orice moment al zilei.

Facilități și Servicii

Hotelul Apollo îți pune la dispoziție o gamă largă de facilități și servicii premium, pentru a-ți transforma șederea într-o experiență desăvârșită. Indiferent dacă îți dorești să te relaxezi la piscină, să savurezi delicii culinare în restaurantele de top sau să te destindeți în spa-ul luxuriant, vei găsi tot ceea ce îți dorești la Hotelul Apollo.

Camere și Suite-uri

Fiecare cameră și suite este amenajată cu atenție la detalii, oferind o atmosferă reconfortantă și elegantă. De la vedere la mare panoramică până la facilități moderne și confortabil mobilier, fiecare aspect al camerei este conceput pentru a-ți asigura o ședere plină de confort și rafinament.

Gastronomie

Cu restaurante fine care îți îmbie simțurile cu preparate delicioase din bucătăria internațională și locală, Hotelul Apollo promite să fie un paradis culinar pentru orice gust. De la micul dejun în stil bufet până la cine romantice la lumina lumânărilor, vei fi răsfățat cu fiecare masă.

Activități și Atracții

Pentru cei dornici de aventură și distracție, Hotelul Apollo oferă o varietate de activități și atracții pentru întreaga familie. De la sporturi nautice până la excursii culturale și divertisment nocturn, vei găsi mereu ceva interesant de făcut în timpul șederii tale.

Rezervă acum

Indiferent dacă călătorești în scopuri de relaxare sau afaceri, Hotelul Apollo din Eforie Nord este alegerea perfectă pentru a te bucura de o experiență de neuitat pe litoralul românesc. Rezervă acum și pregătește-te să fii răsfățat într-un decor de vis!

Întrebări frecvente

Pentru a te asigura că experiența ta la Hotelul Apollo din Eforie Nord este cât se poate de plăcută și lipsită de griji, iată câteva întrebări frecvente:

Întrebare Răspuns
Care sunt orele de check-in și check-out? Check-in-ul este disponibil începând cu ora 14:00, iar check-out-ul trebuie efectuat până la ora 12:00.
Există facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă? Da, hotelul este echipat cu rampe și alte facilități pentru a asigura accesul facil al persoanelor cu mobilitate redusă.
Se acceptă animale de companie? Regretăm, dar în prezent nu acceptăm animale de companie în incinta hotelului.
Este disponibilă parcare? Da, hotelul oferă facilități de parcare gratuită pentru oaspeți.

În cazul în care ai alte întrebări sau solicitări speciale, te rugăm să nu eziti să ne contactezi. Suntem aici pentru a te ajuta să ai o ședere cât mai plăcută!

Photo of author

Zeryn

Lasă un comentariu