Harmony Rethymno Beach Hotel

Harmony Rethymno Beach Hotel este o oază de relaxare și confort amplasată pe malul mării, în inima pitorescului oraș Rethymno din insula grecească Creta.

Despre hotel

Hotelul este recunoscut pentru serviciile sale impecabile și facilitățile de lux, oferind o experiență de neuitat pentru turiștii care își doresc o vacanță de vis. Cu o arhitectură modernă și eleganță rafinată, Harmony Rethymno Beach Hotel impresionează prin designul său sofisticat și atenția la detalii.

Facilități și servicii

Harmony Rethymno Beach Hotel pune la dispoziția oaspeților săi o gamă variată de facilități și servicii premium, menite să satisfacă cele mai exigente cerințe. De la piscine în aer liber și spații de relaxare, până la restaurante rafinate și activități recreative, hotelul se asigură că fiecare moment petrecut aici este deplinătate și confortabil.

Camerele și suitele elegante oferă un cadru perfect pentru relaxare, fiind dotate cu facilități moderne și balconuri cu vedere la mare sau la grădinile îngrijite ale hotelului.

Locație și atracții

Situat pe plaja cu nisip fin din Rethymno, hotelul oferă acces facil la atracțiile locale, precum portul pitoresc, vechea fortăreață venetiană și străzile înguste pline de magazine tradiționale și taverne autentice.

În plus, turiștii pot explora frumusețea naturii cretane în excursii organizate către situri arheologice remarcabile sau în drumeții prin peisajele spectaculoase ale insulei.

Harmony Rethymno Beach Hotel reprezintă alegerea perfectă pentru cei care doresc să-și petreacă vacanța într-un mediu luxos, cu servicii impecabile și peisaje de vis. Cu facilități moderne și atenție la detalii, acest hotel promite o experiență memorabilă în inima frumoasei insule Crete.

Activități de recreere

Pe lângă facilitățile de lux, Harmony Rethymno Beach Hotel oferă o gamă variată de activități de recreere pentru toate gusturile. Oaspeții se pot bucura de sporturi nautice, precum snorkeling sau windsurfing, sau pot opta pentru activități terestre, cum ar fi tenisul sau yoga în aer liber.

Întrebări frecvente

Întrebare Răspuns
Care sunt orele de check-in și check-out? Check-in-ul este disponibil începând cu ora 14:00, iar check-out-ul trebuie efectuat până la ora 12:00.
Hotelul acceptă animale de companie? Regretăm, dar nu acceptăm animale de companie în incinta hotelului.
Există facilități pentru persoanele cu dizabilități? Da, hotelul dispune de facilități pentru persoanele cu dizabilități, inclusiv camere special adaptate și accesibilitate în zonele comune.
Photo of author

Zeryn

Lasă un comentariu